Gabi Szabo: "Trebuie să fac faţă unor josnicii fără margini! Asemenea afirmaţii nu pot veni decât dintr-o ură primitivă" - Deepstash
Gabi Szabo: "Trebuie să fac faţă unor josnicii fără margini! Asemenea afirmaţii nu pot veni decât dintr-o ură primitivă"

Gabi Szabo: "Trebuie să fac faţă unor josnicii fără margini! Asemenea afirmaţii nu pot veni decât dintr-o ură primitivă"

Curated from: m.digisport.ro

Ideas, facts & insights covering these topics:

3 ideas

·

6 reads

Explore the World's Best Ideas

Join today and uncover 100+ curated journeys from 50+ topics. Unlock access to our mobile app with extensive features.

Idea 1

Idea 1

"Clubul Sportiv Municipal Bucureşti traversează poate cea mai grea perioadă a existenţei sale. Perioada de criză a debutat în februarie anul trecut, în momentul în care bugetul Primăriei Municipiului Bucureşti, principalul finanţator al clubului, a fost redus.

0

4 reads

Idea 2

Idea 2

Nu voi înţelege însă niciodată de ce unii oameni caută permanent motive doar pentru a lovi în mine cu mârşăvie, cu o lipsă de respect cu care nu sunt trataţi nici măcar infractorii de drept comun" , a mai spus Szabo.

0

1 read

Idea 3

Ne urăm zi de zi să fim mai buni, mai înţelegători, dar mulţi dintre noi procedează exact pe dos. Răutatea, mitocănia, agresivitatea fizică şi verbală au ajuns calităţi de bază ale celor care vor să iasă din anonimat, din glodul cotidianului. Păcat..." , a mai scris Gabriela Szabo.

La meciul cu Ferencvaros, de duminică, din Liga Campionilor, câştigat cu 25-19, componentele echipei CSM Bucureşti au protestat faţă de restanţele financiare, intrând pe teren cu tricouri albe pe care scria "Respectaţi-ne munca!", "Respectaţi-vă promisiunile!".

0

1 read

IDEAS CURATED BY

Similar ideas

Read & Learn

20x Faster

without
deepstash

with
deepstash

with

deepstash

Personalized microlearning

100+ Learning Journeys

Access to 200,000+ ideas

Access to the mobile app

Unlimited idea saving

Unlimited history

Unlimited listening to ideas

Downloading & offline access

Supercharge your mind with one idea per day

Enter your email and spend 1 minute every day to learn something new.

Email

I agree to receive email updates